Mozgainé Répás Éva vezetőnő bemutatja a miskolcimami.hu olvasóinak a Vadász úti tagóvodát:


Miskolc – Pereces egyetlen óvodájaként működünk 1954 óta.

Két csoportban tudjuk fogadni az idejáró, jelentkező gyerekeket reggel 6.30-tól délután 16.30-ig. A 20-20 fős csoportlétszám ideális állapot a gyermekek egyénre szóló fejlesztéséhez.

Csoportszobáink igényes, esztétikus, gyermekek méretéhez
igazodó bútorzattal, és sok fejlesztő játékokkal vannak felszerelve. Természetes megvilágítása kiváló. Fűtésünk egyedi, külső körülményekhez igazodó.

Az étkezést a közeli középiskolából kapjuk, ahol törekednek a kisgyermek fejlődését biztosító egészséges, ízletes ételek elkészítésében.

Udvarunk tágas, betonozott, kavicsos, dimbes-dombos terepe jó játéklehetőséget kínál gyermekeinknek. Számos örökzöld, fa, bokor, sövény, gyerekekkel együtt gondozott kis kert díszíti udvarunkat.

Célunk, hogy a gyermekeink három – négy év alatt magabiztosan és kellő ismerettel, készséggel kezdjék el az iskolát.

Fő szempontunk a gyerekek egyéni, differenciált fejlesztése, amely az óvodás gyermek életritmusához igazodó.

Jó kapcsolatra törekszünk a családokkal, mert hisszük és tudjuk, hogy gyerekeket sikeresen együttnevelni csak így érdemes.

A Bükk- hegység közelsége szép környezetet biztosít minden évszakban és egyben garantálja a friss, tiszta, csendes, erdei levegőt.

Az óvoda jól megközelíthető autóval és a 6-os busszal.

Húsvéti játszóház

2011. április 14-én délelőtt 10 órától Húsvéti ünnepre készülődve
játszó délelőtt rendezünk óvodánkba.
Az érdekes kézműveskedések mellett jó lehetőség adódik megismerkedni óvodánkkal, idejáró gyerekekkel, dolgozókkal.
A jó kedv és hangulat garantált!

A Tudakozóban megtalálható az óvoda elérhetősége.

Kapcsolódó cikkek

  • Nyílt napok a miskolci általános iskolákban2011/02/15 -- Nyílt napok a miskolci általános iskolákban (3)
    Összegyűjtöttem nektek az általános iskolák nyílt napjait, iskolakóstolgató foglalkozásait. :) Az iskolák elérhetőségeit megtalálod a Tudakozóban. Nincs még az általad keresett iskola nyílt napja a táblázatban? Nézz vissza később is vagy iratkozz fel a blogértesítőre, folyamatosan frissítem a táblázatot! Hezitálsz, hogy vajon iskolaérett-e a gyermeked, menjen-e iskolába szeptemberben vagy ne? Ajánlom figyelmedbe a "Mitől lesz egy gyermek iskolaérett?" című ingyenesen letölthető kön...
  • Hamarosan itt az óvodai beiratkozás!2011/04/06 -- Hamarosan itt az óvodai beiratkozás! (0)
    Már kevesebb, mint 1 hónap van hátra az óvodai beiratkozásokig... Miskolcon május 2-6-ig lehet beiratkozni egységesen minden önkormányzati oviba. Hétfőtől-csütörtökig 8-17 óráig, pénteken 8-13 óráig. Mi szükséges a beiratkozáshoz? - a gyermek :) - születési anyakönyvi kivonat - lakcímkártya - taj kártya Mikor "óvodaérett" egy gyermek? A legfontosabb, hogy a kicsi nappalra megbízhatóan szobatiszta legyen. A délutáni alvásidőben csak akkor maradhat bent, ha nincs szüksége ...
  • Mimó és Csipek2011/05/09 -- Mimó és Csipek (0)
    "Bábozd zöldre az otthonod!" Egyik szívügyem a környezetvédelem... Próbálom a gyermekeimet is környezettudatosan nevelni, ezért nagyon megörültem az Europalánta Közhasznú Egyesület programsorozatának, melynek célja a környezettudatos életmód alapelveinek közvetítése. Hogy kicsoda Mimó és Csipek? Két aranyos figura, ők a bábelőadások és a mesekönyv főszereplői, akik az erdei állatokkal ismerkedve megtanulják (és a gyerekeknek átadják) a környezettudatos életmód alapjait. Mimó és Csip...