A mozogjvelunk.hu csapata felajánlott egy családi belépőt a miskolcimami olvasóinak a miskolci rendezvényükre. :) Ezúton is köszönjük nekik!

A rendezvény július 15 – 16.-án lesz 8 órától sötétedésig a Hősök terén, bővebben ITT olvashatsz róla.

Szeretnél részt venni a sorsoláson? Mit kell tenned?

A családi belépőt a miskolcimami.hu regisztrált felhasználói között sorsoljuk ki!

Ha már feliratkoztál a hírlevélre vagy már letöltötted a tábortárat semmi dolgod nincs, automatikusan részt veszel a sorsoláson. :)

Ha még nem vagy regisztrált felhasználónk és szeretnél részt venni a sorsoláson itt feliratkozhatsz.

Jelentkezési határidő: 2011. július 13. szerda 20 óra

A sorsolás időpontja: 2011. július 13. szerda 21 óra

A nyertest e-mailben értesítjük!

Rajta, regisztrálj (ha még eddig nem tetted meg) – és már csak Fortuna kegyeiben kell bízni :)

Kapcsolódó cikkek

  • Eredményhirdetés2011/07/13 -- Eredményhirdetés (0)
    A random.org segítségével kisorsoltuk a családi belépőt a mozogjvelunk.hu miskolci rendezvényére. A nyertes pedig nem más, mint: Faragóné Barócsi Tímea Gratulálunk! És jó szórakozást kívánunk!
  • Kell egy kis mozgás…2011/07/11 -- Kell egy kis mozgás… (1)
    Breaking news: A rendezvény sajnos most elmarad, így hát péntek - szombat ne keressétek a mozogjvelunk.hu csapatát a Hősök terén! De egy későbbi időpontban megrendezésre kerül, amint megkapom a szervezőtől a pontos időpontot megosztom veletek.;) Mindenki tudja, hogy milyen fontos a gyermekek fejlesztése. Szerencsére napjainkban már nagyon sok szuper fejlesztő játék közül válogathatunk... Ezúttal pedig néhányat ki is próbálhatnak kicsik és nagyok egyaránt :) Városunkba látogat a mozogjv...
  • Megint földrengés volt Miskolcon2010/12/15 -- Megint földrengés volt Miskolcon (0)
    Este 8 óra körül már éreztünk egy kicsit.... de nem voltunk benne biztosak, hogy földrengés volt. Fél 11-kor, mikor épp a kedvenc sorozatomat néztem, megint volt egy rengés, ez már nem volt semmivel sem összetéveszthető. :( Nyáron, a 2,2-ről azt írtam, hogy "Hát ez is elég félelmetes volt, azt hiszem az érzés maradandó lesz…". A tegnapi 2,9-es volt... Szerencsére csak pár másodpercig tartott. Mintha valami felrobbant volna... Nem kívánom az érzést senkinek. Szerencsére gyermekeim békésen á...