varázslatos iskolabusz miskolc

forrás: minimax

Idén is útjára indul a Varázslatos Iskolabusz a Minimaxtól.

A Varázslatos Iskolabusz Roadshow a tudomány csodálatos világával ismerteti meg a kisebb és nagyobb gyermekeket különböző vetélkedők, játékok és sok-sok meglepetés formájában. Minden állomás egy egész napos program kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Sajnos idén – a legfrissebb hírek szerint – Miskolcra nem látogat el (pedig először úgy lett meghirdetve), de Kazincbarcikán, Ózdon vagy Sárospatakon “felszállhatunk” rá.

Helyszínek:
Július 1. ÓZD, Ifjúsági Park
Július 2. KAZINCBARCIKA, Fő tér, Egressy Béni Könyvtár melletti füves terület
Július 3. SÁROSPATAK, Művelődési Ház melletti füves terület

A programok minden helyszínen 13 órától 18 óráig tartanak.

Belépés: ingyenes

Bővebb információ: http://www.minimax.hu

Kapcsolódó cikkek

  • Születés hete 2011 – Miskolc2011/04/27 -- Születés hete 2011 – Miskolc (0)
    Május 1-jén, vasárnap, kezdetét veszi a születés hete programsorozat Miskolcon is! Mottója:  "Család és hivatás" 40 program várja az érdeklődőket. Május 1. 10-18 óráig Anyák napi zsongás - a miskolci születés hete nyitórendezvénye Helyszínek: 10-12 óráig Mozgástér - a Kossuth utca elején Hintaló-park Térjóga Körjátékok Apraja –nagyja közös néptánc 12-18 óráig ANYAKÉNYEZTETŐ – TEJBEN-VAJBAN ÉLMÉNYKUCKÓ a Holdam udvarban Masszázs Talpmasszázs Thai ...
  • Karácsonyváró családi délelőtt2010/12/17 -- Karácsonyváró családi délelőtt (0)
    Ha nincs még programotok holnap délelőttre ajánlom figyelmetekbe a karácsonyváró családi délelőttöt. Helye: Petőfi Sándor Könyvtár (Miskolc, Nagy Lajos kir. u. 16.) Ideje: 2010. december 18. szombat 9-12 óra A családi délelőtt témája a karácsonyvárás: mézeskalács díszítés, hópelyhes játékok, Mikulás - bingo, kézműveskedés. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!
  • Változnak a táppénzszabályok2011/03/21 -- Változnak a táppénzszabályok (0)
    Kismamák figyelem! 2011. május 1.-től változik a táppénz napi összegének maximuma! A táppénz egy napra járó összege a jogosultság kezdő napján érvényes minimálbér 200 százalékának harmincad részét nem haladhatja meg az eddigi 400 százalék helyett. Fontos változás még, hogy ezentúl veszélyeztetett terhesség esetén már a keresőképtelenség első napjától táppénzt kap a kismama, ez esetben nincs 15 nap betegszabadság. Ami nem változik: a táppénz összege folyamatos, legalább kété...