Varázslatos kirándulás a tudomány birodalmába

A Minimax-os népszerű mesesorozat “főszereplője”, a sárga járgány 2010. szeptember 5.-én Miskolcra is ellátogat.

Vidám mesék, játékok és izgalmas vetélkedők segítenek megismerni az emberi test, az állat- és növényvilág, valamint a természettudományok varázslatos titkait, és a környezetvédelemmel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

A busz mellett változatos szórakozási lehetőségek – ugrálóvár, csúszda, „régészhomokozó”, szerepjátékok – is várják majd a gyerekeket.

A rendezvény helye: Parkcenter Üzletközpont, Miskolc, Pesti út 19.

Ideje: 2010. szeptember 5. 11-16 óráig

Belépés: díjtalan

További információ:  www.minimax.hu

Kapcsolódó cikkek

  • Karácsonyváró családi délelőtt2010/12/17 -- Karácsonyváró családi délelőtt (0)
    Ha nincs még programotok holnap délelőttre ajánlom figyelmetekbe a karácsonyváró családi délelőttöt. Helye: Petőfi Sándor Könyvtár (Miskolc, Nagy Lajos kir. u. 16.) Ideje: 2010. december 18. szombat 9-12 óra A családi délelőtt témája a karácsonyvárás: mézeskalács díszítés, hópelyhes játékok, Mikulás - bingo, kézműveskedés. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!
  • Programok erre a hétre, anyukáknak…2011/02/07 -- Programok erre a hétre, anyukáknak… (0)
    A Holdam Egyesület szervezésében a következő programok lesznek a héten: Holdam baba -mama klub: Február 8. (kedd) 11.00 – Gyermekeink vizuális fejlesztése Előadó: Tuczai Rita, kulturális antropológus Helyszín: Zsongó Hárs Kisvendéglő (Széchenyi u. 85., hátul a kapualjban Szülők klubja Február 11. (péntek) 17:00 - Homeopátia a gyermekgyógyászatban Meghívott vendég: Dr. Petercsák Edit, gyermekorvos Helyszín: 3530 Miskolc, Toronyalja u. 59. Az egyesület minden program...
  • I. Miskolci Családi Nap2011/03/11 -- I. Miskolci Családi Nap (0)
    Nagyszerű rendezvény szerveződik Miskolcon! Sok színvonalas program - sok értékes nyeremény :) Egész napos programokkal várják kicsiket és nagyokat valamint  szüleiket is a szervezők az I. Miskolci Családi Napon. Egy kis ízelítő a sokszínű programból: - játszóház gyermekeknek: papírhajtogatás henna arcfestés interaktív játszóház meseerdő akadálypálya várostrom agyagozás baba - mama sarok képességfejlesztő foglalkozások sport és ügyességi játékok - tombola ...