Megoszlanak a vélemények a “babamoziról”… menni vagy nem menni?

Én azt tanácsolom, hogy ne hagyd ki! Mindhárom csemetémmel voltam, felejthetetlen élmény volt az egész családnak. Nekem meg megnyugtató volt, hogy tetőtől talpig alaposan átnézték őket.

Ma féláron juthatsz hozzá :)

A 4D ultrahang nemcsak arra jó, hogy leendő csemeténkről fotókat mutagothassunk a rokonságnak. Akkor is hasznos lehet, ha szeretnénk alaposabban megnézetni a babát a terhesgondozás keretében végzett futószalagszerű uh vizsgálat után.

Mikor érdemes menni?

A 20. terhességi hét környékén még egészben látható a bébi a képernyőn, ekkor még egész alakos képet lehet róluk készíteni.
A nagyobb magzatok már gömbölydedebbek, de egészben nem férnek el a képernyőn. Kevesebbet mozognak.
A 26. héttől már nagyon szép részletgazdag arcképeket láthatunk.

És ne feledd, a Topvétel mai ajánlatát: egy 10.000Ft értékű 4D UH vizsgálatot vásárolhatsz meg 5.000Ft-ért!

Kapcsolódó cikkek

  • Kismamaruhát kedvezménnyel…2011/03/22 -- Kismamaruhát kedvezménnyel… (0)
    Kismama vagy? Szeretnél olcsóbban vásárolni tavaszi ruhát? Akkor érdemes kihasználod a Topvétel mai ajánlatát! 5.000 Ft értékű vásárlási utalvány 2.500 Ft-ért a kismamabolt.com kiváló minőségű ruháira Igyekezz, az akció csak ma éjfélig tart!
  • Születés hete 2011 – Miskolc2011/04/27 -- Születés hete 2011 – Miskolc (0)
    Május 1-jén, vasárnap, kezdetét veszi a születés hete programsorozat Miskolcon is! Mottója:  "Család és hivatás" 40 program várja az érdeklődőket. Május 1. 10-18 óráig Anyák napi zsongás - a miskolci születés hete nyitórendezvénye Helyszínek: 10-12 óráig Mozgástér - a Kossuth utca elején Hintaló-park Térjóga Körjátékok Apraja –nagyja közös néptánc 12-18 óráig ANYAKÉNYEZTETŐ – TEJBEN-VAJBAN ÉLMÉNYKUCKÓ a Holdam udvarban Masszázs Talpmasszázs Thai ...
  • Megint földrengés volt Miskolcon2010/12/15 -- Megint földrengés volt Miskolcon (0)
    Este 8 óra körül már éreztünk egy kicsit.... de nem voltunk benne biztosak, hogy földrengés volt. Fél 11-kor, mikor épp a kedvenc sorozatomat néztem, megint volt egy rengés, ez már nem volt semmivel sem összetéveszthető. :( Nyáron, a 2,2-ről azt írtam, hogy "Hát ez is elég félelmetes volt, azt hiszem az érzés maradandó lesz…". A tegnapi 2,9-es volt... Szerencsére csak pár másodpercig tartott. Mintha valami felrobbant volna... Nem kívánom az érzést senkinek. Szerencsére gyermekeim békésen á...